Naast een optimale vindbaarheid in zoekmachines wil je goed zichtbaar zijn op sociale media netwerken. Facebook en Twitter worden dagelijks door miljoenen Nederlanders gebruikt en Google+ wordt ieder jaar populairder. Vergeet daarbij niet dat Google+ steeds verder in de zoekresultaten van Google wordt geïntegreerd. Een uitgebreide social media check is noodzakelijk om online goed zichtbaar te zijn.
Social media check met Bitrank

Social media optimalisatie

De mogelijkheden van social media optimalisatie zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan het verlenen van service via webcare 25 euro casino bonus. of het gesprek aangaan met je fans op Facebook. Dit zijn mooie gelegenhede om promotors voor je merk te creëren.

Bitrank helpt je met een dagelijkse social media check. Op die manier weet je altijd wat je moet doen op het gebied van social media optimalisatie. In een overzichtelijk optimalisatie dashboard zie je hoe je social media netwerken er voor staan en waar kansen liggen:

  • Inzicht in aantal volgers
  • Analyse van optimalisatie niveau social media profielen
  • Controle op laatste social media activiteit
  • Plan van aanpak voor optimalisatie van je social media profielen

 

Social media strategie

Met de social media check van Bitrank heb je de perfect tool in handen om je social media strategie te optimaliseren en uit te bouwen. Voor iedere social media factor is een handleiding beschikbaar zodat je snel en doeltreffend je social media profielen kunt optimaliseren. Per factor geven we aan hoeveel tijd je nodig hebt om een bepaalde factor te optimaliseren. Zo stuur je eenvoudig je marketing en communicatie afdeling aan met behulp van Bitrank.

Je hebt inzicht in al je social media activiteiten voor slechts €25 per maand.

 

 

Social media check dashboard Bitrank