Rapportage functie & instellingen wijzigen

Bitrank werd onlangs uitgebreid met een handige PDF export functie en de analyse van Google+ factoren. Deze werden enthousiast ontvangen en we zijn er van overtuigd dat de volgende nieuwe functies door veel casino 25 euro bonus ohne einzahlung gewaardeerd.

Instellingen wijzigen in Bitrank

Bij het registreren van een nieuwe website in Bitrank wordt je gevraagd enkele gegevens over je website in te vullen en, waar mogelijk, sociale media kanalen en Google Analytics te koppelen. Tijdens dit proces is het niet verplicht om alles in te vullen. Het is dus mogelijk dat er in sommige gevallen een onvolledig profiel ontstaat door het ontbreken van informatie. Daarnaast is het mogelijk dat je accounts wilt aanpassen voor sociale media kanalen of Google Analytics. Om die reden is het vanaf nu mogelijk om de instellingen van de gekoppelde website eenvoudig aan te passen.

Het aanpassen van je gegevens kun je als volgt doen:

  1. Klik op mijn abonnementen
  2. Klik op het potlood naast de websitenaam
  3. Vul ontbrekende gegevens aan of ontkoppel een account

Bitrank notificaties

Misschien heb je al enkele e-mail notificaties ontvangen via Bitrank. In dat geval weet je dat je sinds kort nog beter op de hoogte wordt gehouden over de optimalisatie status van je website. Je ontvangt vanaf nu alle notificaties voor je website. Mocht je sommige notificaties uit willen schakelen dan kun je dat doen door op je e-mailadres in Bitrank te klikken en door te klikken naar notificaties. De volgende notificaties zullen vanaf nu worden verzonden:

  • Bitrank maandrapportage: je Bitrank score, belangrijke openstaande taken en bezoekersgegevens
  • Taken: een herinnering voor openstaande taken inclusief uitleg hoe je deze kunt oplossen
  • Bitrank score: waarschuwing als je Bitrank score is gedaald
  • Concurrenten: een herinnering voor het toevoegen van concurrenten voor meer inzicht via Bitrank
  • Aantal bezoekers: waarschuwing als het aantal bezoekers op je website is gedaald
  • Google Analytics: een herinnering voor het koppelen van Google Analytics voor meer inzicht via Bitrank

Naast deze twee functies hebben we diverse kleine verbeteringen doorgevoerd in de applicatie. Verder hebben we de helpteksten verbeterd en nieuwe teksten toegevoegd bij de factoren voor sociale media. Uiteraard zijn we altijd benieuwd naar jouw menig. Heb je feedback? Neem dan contact met ons op!

Heb je nog geen Bitrank account? Start dan vandaag nog met het optimaliseren van je website door een account aan te maken.

Ronald

Ronald is online marketeer bij Bitrank. Hij is verantwoordelijk voor de blog, de nieuwsbrieven en het onderzoek naar nieuwe functionaliteiten voor Bitrank.

Reageren is niet mogelijk.