Nieuwe versie Bitrank live

Bij Bitrank ontwikkelen we hard door om de applicatie van nieuwe functies te voorzien. Wij houden je graag op de hoogte van updates en nieuwe versies van Bitrank. Sinds gisteren is er nieuwe versie beschikbaar met de onderstaande nieuwe functies en 5€ einzahlen 25€ bonus.

PDF export functie

Vanaf nu is het mogelijk om een website analyse per onderwerp te exporteren als rapport in PDF formaat. In de rapportage wordt beschreven wat het doel is van het rapport en wordt de informatie over de factoren die van toepassing zijn op de website weergegeven. Deze rapportage kan eenvoudig worden gedeeld met collega’s of met een technische partner. Op die manier kun je sneller een plan van aanpak opzetten om je website zo snel en zo goed mogelijk te optimaliseren.

Koppeling met Google+

Google+ wordt nog niet veel gebruikt door haar leden. Toch is dit platform interessant om in te zetten voor het vergroten van je online zichtbaarheid. Daarom kun je nu een Google+ bedrijfsprofiel koppelen met je Bitrank account. Als de koppeling is gemaakt kun je controleren of je profiel is geoptimaliseerd. Waarom is dit belangrijk? Google gebruikt steeds vaker informatie van Google+ profielen om de zoekresultaten aan te vullen. Je kunt je zichtbaarheid dus vergroten door een bedrijfspagina op Google+ aan te maken.

Google+ koppelen met Bitrank
Voordelen van een Google Plus koppeling.

Overige nieuwe functies

  • Betaalgegevens kunnen ingevuld worden via de profielgegevens.
  • We controleren of je Google Analytics aan je website gekoppeld hebt
  • De ‘Techniek’ module toont nu alleen de pagina’s die gevonden zijn bij de laatste analyse van Bitrank
  • Je kan de openstaande taken in de module techniek vanaf nu bekijken per pagina, maar ook per openstaande taak
  • Diverse technische, taal en vormgeving bug fixes zijn doorgevoerd

Uiteraard blijft het hier niet bij. We zijn al weer druk bezig met de volgende versie die we zo snel mogelijk willen uitbrengen. In de volgende versie zal de snelheid van de applicatie flink worden verbeterd. Zodra deze beschikbaar is ontvang je daar bericht over.

Alle nieuwe versies en verbeteringen worden kosteloos aan je account toegevoegd. Heb je zelf nog tips voor verbetering? Heb je vragen of feedback na aanleiding van deze update? Mail ons dan via support@bitrank.nl.

Ronald

Ronald is online marketeer bij Bitrank. Hij is verantwoordelijk voor de blog, de nieuwsbrieven en het onderzoek naar nieuwe functionaliteiten voor Bitrank.

Reageren is niet mogelijk.