Tijdens een optimalisatie proces is het belangrijk om de resultaten te meten. Met behulp van website statistieken heb je direct inzicht in alle bezoekersgegevens van je website. Google Analytics meet deze gegevens automatisch op je website en is gratis te gebruiken. Wij snappen dat de enorme hoeveelheid aan data lastig is te filteren uit Google Analytics. 25 euro bonus ohne einzahlung.

Website statistieken herkomst bezoekers

Weten wat bezoekers op je website doen?

Website bezoek herkomst nederland

Bekijken van website statistieken

Zodra je Google Analytics account is gekoppeld haalt Bitrank automatisch de belangrijkste webstatistieken van je website op. Wij filteren de belangrijkste gegevens uit de enorme berg aan data en presenteren het resultaat in een helder en overzichtelijk dashboard. Bitrank toont:

  • Totaal aantal bezoekers
  • Percentage nieuwe bezoekers
  • Uit welke regio komen de bezoekers
  • De pagina’s waarop bezoekers je website verlaten

Je hoeft niet meer door tientallen pagina’s in Google Analytics te klikken om inzicht te krijgen in de prestaties van je website. Met Bitrank heb je alle data overzichtelijk op één plek.

Bezoekersstatistieken website

Met website statistieken beschik je over betrouwbare data die je helpt om je online marketingdoelstellingen te bereiken. Met het overzicht van de uitstappagina’s op je website kun je bijvoorbeeld zien waar bezoekers je website verlaten. Deze pagina’s kun je vervolgens optimaliseren door de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren of door meer nadruk te leggen op belangrijke conversiepunten.

De analyse van website statistieken is een belangrijk onderdeel van je online marketing strategie. Besteed daarnaast voldoende aandacht aan technische optimalisatie van je website voor een optimale vindbaarheid. Bouw vervolgens de autoriteit van je website door waardevolle backlinks te vergaren.

Website aantal bezoekers

Meer inzicht in de statistieken van je website?