Een goed vindbare website is alleen mogelijk als de website in technisch opzicht is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit is belangrijk omdat zoekmachines eenvoudig toegang tot je website moeten hebben om zo snel en efficiënt mogelijk de inhoud van je website te doorzoeken.

Bij aanvang van het optimalisatieproces, om de vindbaarheid van je website te verbeteren, breng je in kaart hoe sterk de technische basis van je website is. Enkele belangrijke punten die in dat opzicht gecontroleerd moeten worden zijn:

  • Is mijn website geoptimaliseerd voor snelheid?
  • Maak ik gebruik van microdata markup voor mijn bedrijfsgegevens, producten of reviews?
  • Voldoet de code van mijn website aan de meest recente eisen?

Je kunt je voorstellen dat het tijdrovend is om deze, en andere vragen, wekelijks te beantwoorden. Daarom houdt Bitrank je 24 uur per dag op de hoogte van de optimalisatiestatus van je website. Zo bespaar je een hoop tijd met het verbeteren van de vindbaarheid van je website.

bitrank website optimalisatie
Helpdesk items bitrank

Met handleidingen beter vindbaar in Google

Bitrank laat je precies zien waar jij je website kunt verbeteren. Met uitgebreide handleidingen leggen we precies uit waarom het belangrijk is om een bepaald punt te verbeteren. Daarnaast leggen we stap voor stap uit hoe je de verbeteringen kunt doorvoeren in een CMS zoals WordPress of Magento. Doormiddel van een prioriteit indicatie weet je precies welke punten je eerst aan je website moet verbeteren. Op die manier werk je snel toe naar betere vindbaarheid van je website.

Vindbaarheid van je website in Google

Zodra je een goede technische basis hebt weggezet voor je website is het belangrijk om door te pakken. Ga aan de slag met het optimaliseren van de teksten van je website en focus je op het verkrijgen van waardevolle backlinks naar je website. Met Bitrank wordt het vergroten van de vindbaarheid van je website eenvoudig!

Kan jouw online vindbaarheid beter?