Als je teksten schrijft voor je website moet je rekening houden met een aantal belangrijke zoekmachine voorschriften. Alleen op die manier kun je SEO teksten schrijven (search engine optimized) die goed vindbaar zijn in Google en andere zoekmachines. Bij het schrijven van webteksten dien je met meer dan 15 factoren rekening te houden om een pagina en de bijbehorende tekst goed casino 25 euro bonus ohne einzahlung 2020.

 

Meer zichtbaarheid met SEO vriendelijke teksten

Teksten die geschreven zijn op basis van de belangrijkste zoekmachine richtlijnen worden beter gevonden en leveren meer bezoekers op. Het schrijven van SEO vriendelijke teksten is één van de drie pijlers van zoekmachine optimalisatie. Naast inhoud is een technische geoptimaliseerde website belangrijk. Hetzelfde geldt voor het werven van waardevolle backlinks van andere websites.

Seo teksten optimaliseren

Betere SEO teksten schrijven met Bitrank?

Helpdesk items bitrank

Zelf SEO teksten schrijven

Bitrank is zo ontworpen dat je zelf SEO teksten kunt schrijven en bestaande teksten en pagina’s kunt optimaliseren. 24 uur per dag analyseren we de pagina’s op je website om te controleren of de teksten zijn geoptimaliseerd voor een optimale vindbaarheid in Google. Tijdens de analyse van de inhoud van je website controleren we meer dan 15 belangrijke factoren waarvoor je pagina geoptimaliseerd moet zijn. Per factor geven we aan waarom deze belangrijk is. Met een uitgebreide handleidingen laten we precies zien hoe je pagina’s en teksten kunt optimaliseren, bijvoorbeeld in een CMS zoals WordPress of Magento.

Geoptimaliseerde teksten zijn het begin van online vindbaarheid