Affiliate programma en bureaulicenties

Er ontstaat een win-win situatie wanneer jij je aanmeld als partner van Bitrank. Er bestaan meerdere vormen en mogelijkheden. Voorop staat; casino 25 euro bonus ohne einzahlung 2020 toegevoegde waarde bent voor ons platform wordt dat beloond met een certified partnerstatus.

Wij maken gebruik van twee partnerprogramma’s: het affiliate programma en bureaulicenties. De twee programma’s verschillen in het beheer van de klant – door jou of door ons -, de commissie die je ontvangt en de extra mogelijkheden die het platform je biedt.

Wordt nu partner:

Eén van onze consultants neemt vrijblijvend contact met je op. We bespreken graag de partner mogelijkheden die het beste bij jou passen.

Website overzicht Bitrank

Bureaulicenties

Als je een web-, marketing- of mediabureau bent met specifieke expertises, kunnen onze diensten gezamenlijk een toegevoegde waarde bieden voor jouw klanten!

Met een Bitrank bureaulicentie krijg je toegang tot het partnerprogramma van Bitrank. Je beschikt daarmee over uitgebreide analyse tools om je klanten te adviseren over hun online vindbaarheid. Klanten kunnen vervolgens eenvoudig jouw hulp inschakelen door een aanvraag te doen om factoren te optimaliseren voor een betere online vindbaarheid. Jij bepaald zelf tegen welk tarief deze werkzaamheden worden uitgevoerd.

Als Bitrank value partner ben je actief betrokken bij het verbeteren en uitbreiden van het Bitrank platform. Jij als partner bent de sleutel voor het succes van de online vindbaarheid van al je klanten en Bitrank speelt daarin een belangrijke rol.

Meer omzet genereren voor je klanten?

De voordelen

  • Haal omzet uit Bitrank, je klant ziet online kansen en laat deze door jou uitvoeren
  • Biedt een onpartijdige & begrijpelijke tool aan jouw klanten
  • Exporteer eenvoudig rapportages voor jouw klanten
  • Mogelijkheden in de partner portal voor het aanbieden van jouw diensten
  • Houd overzicht over de online vindbaarheid van al jouw klanten
Bitrank partner koppeling

Affiliate programma

Iedereen kan deelnemen aan het affiliate programma van Bitrank; van dienstverleners en webwinkeliers tot kleine bureaus. Een van de eenvoudigste manieren om samen te werken is het door klanten naar ons door te sturen. Je ontvangt een vergoeding aan de hand van het aantal domeinen. Per domein ontvang je een vergoeding van €25. Het beheer van de nieuwe klant ligt bij Bitrank waardoor je zonder zorgen maandelijks extra omzet geniet zolang je nieuwe gebruikers aandraagt bij Bitrank.

Ons platform bevat al vele klanten en dit aantal stijgt iedere dag. Deze klanten zijn, naast de mogelijkheden die Bitrank biedt, ook op zoek naar jouw specifieke expertises. Je kan je business versterken door diensten pro actief te verkopen op basis van de Bitrank resultaten. Informeer naar de mogelijkheden!

De voordelen

  • Ontvang een aantrekkelijke vergoeding van €25 per domein
  • Geen onnodige administratie, je klant ontvangt een factuur van Bitrank
  • Debiteurenbeheer door Bitrank, je ontvangt direct een vergoeding

Wil je de vindbaarheid van je klanten optimaliseren?