De Google Ranking bepaald welke positie je website krijgt in de zoekresultaten. De technische optimalisatie van je website en het optimaliseren van de teksten is belangrijk om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Daarnaast is het erg belangrijk dat andere websites door middel van een backlink verwijzen 5 € einzahlen 25 € bonus.

 

Backlinks & Bitrank

Bitrank helpt je om de vindbaarheid van je website te verbeteren door inzicht te geven in de backlinks die je website heeft. Je kunt je huidige prestaties vergelijken met die van je concurrenten. Zo krijg je inzicht in de backlinks die je concurrenten hebben. Het backlink overzicht bevat ook informatie over de waarde die een backlink heeft. Met deze informatie bepaal je van welke websites jij ook backlinks kunt krijgen. Uiteindelijk zul je relevantere backlinks krijgen die een positieve invloed hebben op je Google ranking.

Als je vragen hebt over de manier waarop je Bitrank voor jouw website in kunt zetten kun je altijd contact opnemen met ons. Stuur een e-mail of bel ons via 0162-748032.

Backlink overzicht bitrank
backlink voorstel bitrank

Google Ranking & Backlinks

Als een andere website met een link naar jouw website verwijst spreken we over een backlink. Je zou dit kunnen vergelijken met een stem op je website. Hoe meer stemmen je website krijgt hoe meer waarde zoekmachines aan je website toekennen. Echter moet je wel rekening houden met het type backlinks dat je hebt. Een backlink van een webdirectory is bijvoorbeeld minder waardevol dan een backlink van een groot online magazine. Het magazine heeft namelijk meer autoriteit en zal meer linkwaarde doorgeven.

Backlinks hebben al jaren de grootste invloed binnen het algoritme dat de Google ranking bepaald. Besteed hier voldoende aandacht aan om snel je vindbaarheid te verbeteren.

Zien waar je concurrenten backlinks hebben?