Bitrank aanwezig op Contacta

Het doet ons veel plezier je te mogen uitnodigen voor Contacta 2013 in Goes. De Contacta beurs zal extra speciaal zijn; Bitrank zal voor het eerst aan het publiek worden gepresenteerd. Met Bitrank heb je altijd en overal een actueel inzicht in je online prestaties. Kom bij ons langs en wij laten je graag zien wat Bitrank voor je 25 euro bonus ohne einzahlung.

Wij zijn met een eigen stand aanwezig op 5, 6 en 7 november. Wij nodigen je van harte uit om langs te komen voor een lekker kopje koffie, een goed gesprek en een Bitrank presentatie. Verder heb je de gelegenheid een aantal interessante lezingen bij te wonen van André Kuipers, Erben Wennemars, Maurice de Hond, Jack de Vries en vele anderen. Kijk gerust op programma van Contacta voor meer informatie.

Je kunt ons vinden op het West Brabant plein in de Westerscheldehal, op stand nummer 703. Wij staan daar onder de naam ‘Bitrank’. Kijk voor meer informatie op de beursindeling Contacta. Wij hopen je op 5, 6 of 7 november te mogen begroeten. Als je verhinderd bent maar toch meer van Bitrank wilt weten geven wij je graag een demo bij ons op kantoor of op locatie. Bel ons gerust om een afspraak te maken op 0162 – 748032.

bitrank code contacta

Plaats een reactie