Bitrank verder gestroomlijnd in versie 1.1.2.

We gaan 2014 in met een nieuwe versie van Bitrank! Versie 1.1.2. Met de feedback op de nieuwe functies en de snelheid optimalisatie die we eind 2013 hebben uitgerold is Bitrank 25 freispiele ohne einzahlung 2020. De wijzigingen gaan er vooral voor zorgen dat informatie nog beter te vinden is. Verbeteringen van... Lees meer.

Rapportage functie & instellingen wijzigen

Bitrank werd onlangs uitgebreid met een handige PDF export functie en de analyse van Google+ factoren. Deze werden enthousiast ontvangen en we zijn er van overtuigd dat de volgende nieuwe functies door veel gebruikers worden gewaardeerd. Instellingen wijzigen in Bitrank Bij het registreren van... Lees meer.

Snelheids update Bitrank

Bij Bitrank houden we van data. Daarom analyseren we alles op het gebied van zoekmachine optimalisatie, sociale media en Google Analytics. Je kunt je voorstellen dat we daardoor een enorm archief aan data opbouwen. Door de populariteit van Bitrank is het archief de afgelopen weken snel gegroeid wat... Lees meer.

Nieuwe versie Bitrank live

Bij Bitrank ontwikkelen we hard door om de applicatie van nieuwe functies te voorzien. Wij houden je graag op de hoogte van updates en nieuwe versies van Bitrank. Sinds gisteren is er nieuwe versie beschikbaar met de onderstaande nieuwe functies en verbeteringen. PDF export functie Vanaf nu is... Lees meer.

Bitrank aanwezig op Contacta

Het doet ons veel plezier je te mogen uitnodigen voor Contacta 2013 in Goes. De Contacta beurs zal extra speciaal zijn; Bitrank zal voor het eerst aan het publiek worden gepresenteerd. Met Bitrank heb je altijd en overal een actueel inzicht in je online prestaties. Kom bij ons langs en wij laten... Lees meer.

Website verbeteren, hoe doe je dat?

Online trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Het is van groot belang om op de hoogte te blijven en nieuwe inzichten zo snel mogelijk in te zetten om de website te verbeteren. Uiteraard verschilt een optimalisatieproces per website. De doelen van websites kunnen namelijk enorm... Lees meer.